Wilt u een Applicatie  door
ons laten ontwikkelen?

Heeft u een kostbare applicatie waarvan u slechts een deel van de functionaliteiten gebruikt? Wij kunnen dit specifieke gedeelte voor u nabouwen, waardoor u een kostenefficiënte en op maat gemaakte oplossing krijgt.

Neem contact op Hoe wij werken

Dit zijn problemen die
wij kunnen verhelpen

Herkent u deze problemen? Dit zijn duidelijke signalen van een bedrijfsproces dat smeekt om optimalisatie.

Doe je handelingen dubbel?
Werk je nog steeds op papier en wil je dit digitaliseren?
Gebruik je excel elke dag?
Neem contact op Hoe wij werken

Onze Kennis

Programmeertalen

Wij als BGMA hebben veel kennis van programmeertalen zoals: .NET, C#, PHP, Python, Node.js, HTML, CSS, JS. Met deze programmeer vaardigheden hebben wij applicaties op maat kunnen bouwen.

Programmeer ​Architectuur

Wij hebben veel ervaring met verschillende programmeer ​Architecturen zoals: Model View Controller (MVC) en Model View Viewmodel (MVVM). Door het gebruik te maken van deze programmeer architecturen maken wij ons code meer geordend.

Vaardigheden

BGMA heeft veel kennis die het mogelijk maakt om goed te kunnen functioneren tijdens het samenwerken. Om dit mogelijk te maken wordt er gebruikt gemaakt van software zoals: Azure devops, Github en Scrum. wij hebben ook veel ervaring met frameworks zoals: ​Microsoft identity en Microsoft entity.

Mail ons Bel ons

Kijken wat de mogelijkheden zijn? –Vraag een adviesgesprek aan.

Web / Mobiele Ap​plicaties

Applicatie op maat produceren

Bij BGMA hebben wij de kennis om mobiele en web applicaties te maken op maat. Deze applicaties kunnen u helpen met verschillende problemen zoals: ​digitalisering, ​versnellen van processen en werkflow optimaliseren.

Applicaties nabouwen

BGMA heeft de kennis om applicaties na te bouwen met specifieke functies. BGMA kan ook mogelijke functionaliteit verbeteringen om het nog beter te maken.

API bouwen / verbinden

Wij als BGMA hebben de vaardigheden en kennis om een API te laten bouwen op maat voor u mobiele of web applicatie. Wij hebben API verbindingen gemaakt voor producten zoals WordPress en Shopify.

Neem contact op Hoe wij werken

Waarom je ons zou moeten inhuren

Personeelstekort

Het is uitdagend om programmeurs aan te trekken, aangezien je moet concurreren om talent met grote technologiebedrijven.

Gebrek aan expertise

Het blijkt een uitdaging om specialisten te vinden met specifieke vaardigheden die essentieel zijn voor het succes van jouw product.

Snelle start

Je bent op zoek naar een flexibele werkwijze die een snelle start van je team en schaalbaarheid mogelijk maakt, met beperkt risico.

Kosten

Je streeft ernaar om de kosten voor softwareontwikkeling onder controle te houden en tegelijkertijd de kwaliteit van het werk op een hoog niveau te handhaven.

Toegankelijkheid

Je streeft ernaar om je interne team uit te breiden door toptalent van over de hele wereld aan te trekken.

Administratie

Je beschikt niet over de tijd en middelen om alle administratieve en juridische aspecten van het opzetten van een intern team te behandelen.